Ekm

Okulumuzun öğrencileri, maddi durumu iyi olmayan arkadaşları ve aileleri için "Harçlığımı Paylaşıyorum" isimli kampanya başlattı.

Ekm

Cumhuriyetimizin demokrasi ile güçlendirilmesi; öğrencilerimizde yerleşik bir demokrasi kültürünün oluşturulması, hoş görü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi, kendi kültürünü özümsemiş, millî ve manevî değerlere bağlı, evrensel değerleri benimseyen nesillerin yetiştirilmesi; öğrencilere seçme, seçilme ve oy kullanma kültürünün kazandırılması; katılımcı olma, iletişim kurabilme, demokratik liderliği benimseyebilme ve kamuoyu oluşturabilme becerilerinin kazandırılması amacıyla okulumuzda 25 Ekim 2017 Çarşamba günü okulumuzun öğrenci meclis başkanı seçimi yapıldı.

Ekm

26 Ekim 2017 Perşembe günü okulumuzda ‘’Gönüllü Kan Bağışı’’ alımı yapıldı. Okulumuzun organize ettiği kan bağışına başta Ilgın Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Karahan ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa KILINÇ olmak üzere idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz  ile vatandaşlarımız büyük  ilgi gösterdi.Toplamda 65 ünite kan bağışı yapıldı. "Kan ver can ver" , "Hayat kurtarmak bizim kanımızda var" sloganlarıyla yola çıktığımız kampanyamızda başarılı olduğumuza inanıyoruz. Yolumuza daha büyük etkiliklerde görüşmek dileğiyle devam ediyoruz. Sağlıkla kalın.

Ekm

Okulumuzda velilerimizin ve öğretmenlerimizin iş birliğiyle aşure ikramı yaptık.

Ekm

Okulumuz ve Türk Kızılayı işbirliği ile 26 Ekim 2017 Perşembe günü Kan Bağışı Kampanyası düzenlenecektir.

Tüm öğretmen, veli ve 18 yaşını doldurmuş bütün Ilgın halkını kan vermeye bekliyoruz.

Ekm

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Sınıflarımızın Haftalık Ders Programı (16.10.2017 tarihinden itibaren geçerli olan)

Ekm

Ilgın Belediyesi Park Bahçeler ve Temizlik Müdürlüğü Ekipleri tarafından spor alanlarının kurallarına uygun kullanımı,  geleneksel çocuk oyunları alanlarının oluşturulması ve sınıf sıra kültürünün gelişimi için okul bahçe çizgileri çizilmiştir.

Ekm

Dost Eli Derneği, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığı ile ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin eğitim öğretim yılı içerisinde kullanacakları kırtasiye, eğitim dokümanı ve giysi ihtiyaçları karşılanmıştır.23 Eylül 2017 Cumartesi günü öğrencilerimiz bu kampanya kapsamında Konya´nın tarihi ve kültürel yerlerini de gezme imkanı bulmuşlardır.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı DerseGiriş ve Çıkış Saatlerimiz

Ekm

Öğrenci Öğretmen ve Velilerimzin 2017/2018 Eğitim Öğretim Yılı Hayırlı Olsun.

Ekm

Okulumuza emek vermiş olan öğretmenlerimize emekleri ve okulumuza katkıları için çok teşekkür eder, Yeni görev yerlerinde başarılarının devamını dileriz.

Ekm

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının sonuna gelindi ve öğrencilerimize karneleri verildi. Üstün başarı gösteren öğrencilerimize çeşitli hediyeler verildi.