Nis

5.sınıflar Kaleli Yakan Top İlçe Müsabakalarında 2.olan öğrencilerimizi ve emeği geçen Beden Eğitimi öğretmenimiz Hüseyin Deniz'i tebrik ederiz.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı, emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Ilgın Müftülüğünce düzenlenen 'Mehmet Akif ' ile ilgili ortaokullar arası şiir yarışmasında 1. 2. Ve 3. olan öğrencilerimize ödüllerini Ilgın ilçe Müftüsü Sayın İbrahim Güneş hocam takdim etti.

Mrt

İstiklal Marşımızın Kabulünün 103. Yıldönümü Okulumuzun koordinesiyle ilçede kutlandı.Programımıza teşrif eden Sayın Kaymakamımıza ,Belediye Başkanımıza, Cumhuriyet Başsavcımıza, tüm protokolün değerli üyelerine ve kıymetli misafirlerimize teşekkür ediyoruz.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize ayrıca teşekkür ediyoruz.

Mrt

Sabrı öğrenmenin en güzel yollarından biridir sanat... Ebru Sanatı ile bu ayın değeri olan 'Sabrı ' öğreniyoruz.

Mrt

Okulumuzda Ramazan ayının gelişini panolarımızla karşıladık. Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimiz tarafından ' Ramazan Panosu Yarışması' düzenlendi. Yarışmaya katılan sınıflarımızın ve öğretmenlerimizin emeğine sağlık.

Ock

İlçe sağlık müdürlüğü bünyesinde okulumuz öğrencilerine 'Obezite' ve 'Teknoloji Bağımlılığı ' konulu bilgilendirme toplantisı yapılmıştır.

Ock

Regaip Kandili nedeniyle Ilgın Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri okulumuza ziyarette bulundu . Öğrencilerimiz ile güzel bir sohbet gerçeklestirdiler, hediyeler sundular.Emeklerinden ötürü çok teşekkür ederiz.

Ock

Okul Futsal takımımız Akşehir grup ikincisi olmuştur. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ock

Öğrencimiz 'Abdullah Ulvi Güler'  Genç Bilaller Ezanı güzel okuma yarışmasında Konya'da 3.olmuştur. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ock

Okulumuz 5/B sınıfından 'Rumeysa Ulusoy' isimli öğrencimiz Konya 'da düzenlenen Kur-an'ı güzel okuma yarışmasında 2.olmuştur. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ock

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 'Haydi Bil Bakalım ' adlı bilgi yarışmasının ilk turu tamamlandı. kıyasıya geçen mücadelede okulumuz ilk turda 1.olmuştur. Okul takımımızı yarışmaya hazırlayan 'Rabia Erten ' hocamızı ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

'Endülüs Okuma Projesi ' kapsamında okulumuza konuk olan yazar 'Duran Çetin ' öğretmen ve öğrencilerimizle sohbet ederek kitap imzaladı.Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ara

'Filistin Gecesi' Programından kareler...Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Ara

Öğrencilerimiz Çedes Projesinde bu ayın değeri olan 'yardımlaşma' teması kapsamında bir aileye yardım ziyaretinde bulundu. İlgilenen hocamıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz...