T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / ILGIN - Şehit Ali Gümüş İmam Hatip Ortaokulu

Etkinliklerimiz

Kas

7/F sınıfından Abdullah Yakup CELHAN Göçmen Camiimizde 40 gün hiç aksatmadan 5 vakit namaz kılarak İlçe Müftümüz Sayın Abdurrahim Kocagöl´ün elinden çeşitli hediyeler ve Bisiklet aldı. Öğrencimizi tebrik eder, davam ettirmesini dileriz.

Kas

017 10 Kasım Atatürk´ü Anma etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen okullar arası şiir yarışmasında öğrencimiz 3. olmuştur.

Kas

Okulumuzda yapılan ölçe değerlendirme sınavı sonucunda başarılı olan öğrencilerimiz 09/11/2017 Parşembe günü Konya Gezisi kapsamında Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesini, Meram Fen Lisesini, 80 Binde Devri Alem Parkını, Mevlana Müzesini ve İstiklal Harbi Şehitleri Abidesini ziyaret ettiler. Bu gezi kapsamında öğrencilerimiz hem Konya´nın başarılı iki okulunu yakından tanıma fırsatı elde ettiler hem de Konya´nın tarihi ve kültürel yerlerini gezme imkanı buldular. 28 Öğrenci ve 2 öğretmenimizle yapılan bu gezinin hem eğlenceli hem de faydalı olduğunu düşünüyoruz.

Kas

09-10 Kasım 2017 tarihlerinde iki gün süreyle Rehber Öğretmenimiz Emre KORKMAZ tarafından okulumuzun bütün öğrencilere "Mahremiyet Eğitimi" konulu seminer çalışması yapıldı.

Kas

Okulumuzun ekim ayı örnek öğrencilere ile ile birlikte 7 Kasım 2017 Salı günü ödül olarak yemeğe gidilmiştir.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen okullar arası şiir yarışmasında öğrencimiz 1. olmuştur.

Kas

Okulumuzun öğrencileri, maddi durumu iyi olmayan arkadaşları ve aileleri için "Harçlığımı Paylaşıyorum" isimli kampanya başlattı. Tamamen öğrencilerimiz tarafından başlatılan kampanya 3 Kasım Cuma gününe kadar devam edecek. Kampanyanın son bulması ile okul idaremizce ve öğretmenlerimizce belirlenen öğrenci ve ailelerine gerekli yardımları öğrencilerimizle birlikte adreslerine ulaştıracağız.

Kas

26 Ekim 2017 Perşembe günü okulumuzda ‘’Gönüllü Kan Bağışı’’ alımı yapıldı. Okulumuzun organize ettiği kan bağışına başta Ilgın Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Karahan ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa KILINÇ olmak üzere idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz  ile vatandaşlarımız büyük  ilgi gösterdi.Toplamda 65 ünite kan bağışı yapıldı. "Kan ver can ver" , "Hayat kurtarmak bizim kanımızda var" sloganlarıyla yola çıktığımız kampanyamızda başarılı olduğumuza inanıyoruz. Yolumuza daha büyük etkiliklerde görüşmek dileğiyle devam ediyoruz. Sağlıkla kalın.

Kas

Tüm öğrencilerimize, katılımcı velilerimize, öğretmenlerimize ve misafirlerimize 20 Ekim 2017 Cuma günü aşure ikram edildi. Bu güzel günün hazırlanmasında emeği geçen öğrenci, öğretmen ve velilerimize fedakarlıklarından dolayı okulumuz adına teşekkürlerimizi sunarız...